Barmanský kurz
Kurz je možné organizovať pre uzavreté skupiny kde obsah, termín a miesto sa dohodne podľa požiadaviek zákazníka.
Cena bude vypočítaná na základe presnej špecifikácie objednávateľa.
Odporúčaný rozsah | 2 dni |
Kontakt, obsah kurzu a ostatné položky |
|
Kontakt |
PaedDr. Vladimíra Mičeková mobil: +421 907 960 513 e-mail: vlada@cateringnr.sk |
Kategórie | Odborné kurzy - Gastronómia |
Cieľ kurzu |
Poskytnúť komplexné znalosti v oblasti gastronómie v teoretickej a praktickej forme. Účastník kurzu získa: prehľad o výrobe ponúkaného tovaru na Slovensku a v zahraničí ( alkoholické a nealkoholické nápoje), teoretické a praktické znalosti z oblasti prípravy, podávania a servírovania miešaných nápojov, praktické znalosti prípravy miešaných nápojov, základné zručnosti barmanskej show – free style –barmanská exibícia zameraná na atraktívnejšiu formu prípravy miešaných nápojov, komplexné znalosti práce barmana za barmanským pultom. |
Cieľová skupina |
Študenti odborných škôl záujemcovia o prácu v barovej časti gastronómie nezamestnaní obyvatelia s cieľom rekvalifikovať sa.
Absolvent sa môže uplatniť na pozícii barmana, čašníka, someliéra, naučí sa správne aplikovať odborné vedomosti a zručnosti v praxi, získa zásady kultúrneho správania sa na verejnosti, naučí sa normovať suroviny pri príprave miešaných nápojov. |
Obsahová náplň | 1.Teoretická čas, Rozdelenie nápojov, výroba vína, piva, alkoholických nápojov, skupiny a druhy miešaných nápojov, suroviny, základné pravidlá prípravy miešaných nápojov , spôsob ich prípravy a ich podávania, pomôcky barmana, barové pochutiny, vlastnosti barmana, spoločenské pravidlá pri podávaní nápojov, nápojový lístok, druhy barov, receptúry. 2.Praktická časť, vizuálna výučba miešaných nápojov s následnou praktickou prípravou. |
www stránka | www.cateringnr.sk |